tammikuuta 17, 2013

Lennetään kauas pois




Voi että, ois ihan tajuton matkakuume. Saanut lukea nyt facebookista ja muiden blogeista kuinka ihmiset on varannu matkoja tai ovat jo kohta lähdössä jonnekin, lämpöiseen tai muualle :) Näitä kuvia kun selaili niin ei kyllä yhtään hellittänyt ainakaan. Minäkin haluuuuuun. Vaikka aina mulla on just näitä ''rantaloman'' tyyppisiä kuvia blogissa, niin kyllä mä mieluusti voisin lähteä myös Lontooseen, Pariisiin, Roomaan, jne missä ei niinkään se auringonotto ja uiminen oo se pääjuttu. Ois ihanaa katsella myös nähtävyyksiä, shoppailla, käydä kahviloissa ja välillä vain pysähtyä katsomaan sitä menoa :) Näistä kuvista vaan tulee se fiilis että on päästävä jonnekin!

ps. ♥

6 kommenttia:

  1. Älä..... -_- huoh! tuntuu et viime kerrasta ois ihan ikuisuuus !!!

    VastaaPoista
  2. :DD Just iteki kuuntelen tätä Kauas Pois biisii ja tulin kattelee mitä oot kirjotellu. Molemmat haaveilee samaa. :D

    VastaaPoista
  3. Niin olisi... :( ^en jaksa tätä suomea ja muutenkaa- vihaan sitä D: :D!! En kestä nä kuvat on jotain niin luksusta (varsinki toi kolmas kuva) vähempiki riittäisi, mut ah ! tieks muute mist toi vika kuva on?

    VastaaPoista
  4. oi vitsi ku itekki pääsis jonnekki lämpimään :D... ps. sulla on tosi kiva blogi ja tykkään kans sikana sun tyylistä <3! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
  5. Mikaela - Noi kaikki kuvat on weheartit.comista nii en tiiä :)

    Sofia - Kiitos tosi paljon :) Käyn tsekkailee sun blogin myös!

    VastaaPoista