tammikuuta 16, 2013

Healthy living

Moi :) Me aloitettiin Kn kanssa uusi elämä viikko sitten maanantaina, 7.1.2013. Ei tehty sitä niin että heti ensimmäinen päivä tammikuuta jätetään pois ylimääräiset herkut ja muut ja aloitetaan urheilu, koska tiedossa oli Kn synttärit sekä tj0 pippalot. 


Nytten kun viikko on takana, olo on hyvä! Käytiin kahdesti yhdessä hölkkäämässä, yksin kävin kerran sekä tehtiin vatsoja ja käsipainoilla. Vapaapäivä pidettäisiin 1 tai 2 kertaa viikossa ja kerran viikossa herkkupäivä. Meillä on kerrostalomme alakerrassa jokunen kuntoilulaite mitä näkyy myös kuntosaleillakin niin ei katsottu tarpeelliseksi käydä ostamassa kuntosalikorttia vaikka kotimme lähellä olisi eräs tosi halpa. :) 



Tosiaan, viimeviikolla en pitänyt ollenkaan herkkupäivää. Kun oli tarkoitus pitää, olin vanhempieni luona. Tehtiin lauantain herkkujen tilalle iltapalaksi tomaatteja, viinirypäleitä, nakkeja, jauhelihapullia, kurkkua ja popsittiin niitä ja katseltiin televisiota. :) Ja hyvää oli ! 

Eilen just puhuttiin että ei oo kyllä edes tehnyt mieli mitään hyvää, tarkoittaen sipsejä - karkkia - jäätelöä jne. :) Parempi niin. Meillä on ollu banaaneja, kiiwiä, omenoita ja klementiinejä jos pitää jotain saada syödä. 


Otettiin viimeviikon alussa multa hieman mittoja sekä kuva että voi sitten muutamien kuukausien päästä hieman vertailla. :) Painoa en niinkään sellai tarkastele koska on myös mahdollista saada vyötäröltä monta senttiä pois ilman että vaa'alla lukema liikkuu mihinkään suuntaan. Muutenkin jos sitä kyttää koko ajan niin tulee turhautuneeksi, onneksi meillä ei oo vaakaa! Olisin varmaan jo luovuttanut..... 



Otettiin käyttöön myös treeni- ja ruokapäiväkirjat että kirjataan ainakin kaikki niin ylös. Itsellä ainakin tuo ruokapäiväkirja on siinä mielessä hyvä että näen jos vähänkin lipsahdan että voin sitten karsia jotain pois. Oon mielestäni muutenkin nyt syönyt paljon säännöllisemmin kuin ennen. PLUS aion ottaa niskasta kiinni ja kirjautua jälleen kerran Heiaheiaan. :)

Tavoitteena mulla olis saada muutamia senttejä ainakin vyötäröltä pois sekä reisistä. Kuvia ja mittoja voin laittaa muutaman kuukauden päästä kun on mielestä jo hieman muutosta tapahtunut :) Ettei mun inspiraatio tähän ihan näin vaan lopu niin onneksi mulla on K, joka patistaa aina ulos liikkumaan kun itsekin tykkää liikkua. ++++ päätin että syksyllä mä lähden tai no, toivon että lähdetään Kn kanssa yhdessä, jonnekin kauas lämpimään ja saa ottaa aurinkoa pikkubikineissä ja ei tarvii miettiä sitä massua ja jalkoja. ;) kuulostaa hyvältä vai mitä! 


Onko teillä muilla jotain samantapaista projektia meneillään? :) Uusia/muita liikuntatapoja, kuin juoksu ja kuntosali, otetaan kyllä vastaan. Harmi kun ei oo luistimia. JA uimaan haluisin niin paljon!

Tänään meillä on herkkupäivä, ja ajateltiin käydä syömässä Raxissa, namskis ! Palaillaan taas :)

Kivaa keskiviikkoa, ps. ♥


4 kommenttia:

  1. Tuutte mun ja Tatun kaa seinäkiipeilee joku kerta, ku meillä tulee se vuoroon !

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ^^ ja inspiroivii kuvii! + hyvät suunnitelmat (= ! ps. toi tekstikuva on mun yhde kännykä näytön kuvana mut noi sanat on eri värisinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ;) aijaa, hehe noi kyl kivoja kuvia just puhelimessa!

      Poista