tammikuuta 02, 2013

IN OR OUT?

 Moikka! Mä oon nyt tässä tän illan oikeastaan viettänyt vain tietokoneen ääressä. Mua on alkanut kiinnostamaan ihan sairaasti tää ensimaanantaina alkava Fitfarmin Superdieetti. Mitä on mainostettu radiossa sekä netissä. Kuusi viikkoa, ja ei ollut kallis!

-Netti valmennus, kuus viikkoa, 49€, treeniohjelmat + videot, ruokavalio...

jos haluutte lukea enemmän niin klikkaa!



 Ystävä on kokeillut hieman samanlaista dieettiä tuolta samaiselta sivustolta, jonka takia itseänikin alkoi nyt kiinnostamaan kun kuulin uuden dieetin alkavan! Olisi niin mahtava tilaisuus ottaa niskasta kiinni. Tietäis ainakin että tekisi asian eteen jotain kun on maksanutkin kyseisestä lystistä :D


Ennen tuota dieetin miettimistä ajattelin ostaa taas kuntosalikortin ystävän painostuksesta kun tuli oikeen ikävä sitä tunnetta kuinka oot rehkinyt siellä ihan hikihatussa ja tiedät oikeasti että oot tehnyt jotain! :) Valinnanvaikeus.. Vai miksei kumpaakin? Onhan siinä tietysti omat hyvät puolensa kun on salikortti, saa sen liikkumisen rytmiin ja tulee tunne että on lähdettävä salille kun siitä maksaakin :)

 Jos vain mahdollista niin haluaisinkin kuulla mielipidettä jos joku on joskus suorittanut jotain tiettyä ohjelmaa jne että onnistuuko ja onko ollu tuottoisaa! Ehkäpä mä jotain päätöstä tässä illan mittaan teen :) !

ps. ♥





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti