tammikuuta 28, 2014

Kaksi viikkoa Thaimaassa

Nyt niitä luvattuja Thaimaan reissun kuvia. :) Kuvia tuli otettua ihan älyttömän paljon, joku vajaa tuhat kuvaa tuli napsittua ja oi että tuli jo ikävä takaisin kun selailin niitä lävitse. Tää reissu oli mun ensimmäinen Thaimaassa ja oon kyllä enemmänkuin tyytyväinen meidän kohteeseen, Khao Lakiin. Ihmiset olivat äärimmäisen ystävällisiä (meillä meni monta päivää ihan hämmästellessä ku Suomessa on ihan eri meininki :D), ruoka todellatodella hyvää, sää oli koko reissun ajan yli +30astetta, mentiin ihan fiiliksen mukaan mitä tehdään kun ihan rentoilun puolelle haluttiin koko matka että saadaan ladattua akkuja. Käytiin mm. snorklaamassa, paikallisilla markkinoilla, Khaolakin kansallispuistossa seikkailemassa, elefanttivaelluksella ja shoppailureissulla Phuketissa niin tuli nähtyä muutakin kaupunkia :) Mutta nyt annan kuitenkin kuvien puhua :) 





Laitettiin myös uutenavuotena Onnenlyhty matkaan :)











Jos teillä tulee jotain kysyttävää matkaa varten niin vastaan kyllä enemmänkuin mielelläni jos vain osaan. :) ps. ♥

9 kommenttia:

  1. Voi että! Näyttäää niiin ihanalle :) Pitäis itekkin lähtee johonkin lämpöön! -laura

    VastaaPoista
  2. Jee ihania kuvia <3 (Y) tee part 2 postaus! susta ei oo täs ku KAKSI :( !!!! eli lisääää kuvia matkasta&sinusta kiiitos ;)<3

    VastaaPoista
  3. Laura: Thaimaata voin suositella tooooosi paljon :)

    Mikaela: Jooo katsotaan saanko tehdyksi, kun ei musta oo hirveesti kuvia ku mä olin aina kameran takana :D hihii. Puhelimessa on kyl enemmä :)

    VastaaPoista
  4. Kauan säästit ennen matkaa? Paljon matka kokonaisuudessaan maksoi lennot, hotelli, ostokset, ruuat? Osaatko eritellä näitä paljon kului rahaa mihinkin? Paljon laitoit kuussa säästöön tätä matkaa varten , tai kauan säästit tähän matkaan?
    Mitä miinuksia sanoisit paikasta? Miten tuolla uskaltaa syödä mitään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuoden säästin tähän matkaan yhteensä. Matka oli jonkun muutaman tunnin per pää :) ostoksia ja ruokia en niin osaa erotella ku meidän rahat oli reissussa ns yhteisiä :) ei eroteltu mitään. Yritin joka kuukaus saada 100euroa säästöön, joskus en onnistunut ja joskus sain melkein 500euroa säästöön kuussa. Miinuksia itse Khaolakista sanoisin sen että siellä on hiljainen yöelämä ja paikka on luonnonsuojelu aluetta suurinosin eli siellä ei ollut vesiurheilua skoottereilla jne eikä aurinkotuoleja saanu olla rannalla :( eli tekemisen puute tuli jossain välin jos ei menny muualle Thaimaata. Kyllä siellä uskaltaa syödä, täytyy olla rohkea maistamaan ;D

      Poista
  5. No kyl varmasti on ;) & puhelimestaki kuvia! + muutenki kaikkii kuvia lisää!
    ODOTAN <3

    VastaaPoista