tammikuuta 26, 2014

Terkkuja täältä taas!

Heippa :) Suomeen on siis taas palattu jo kaksi viikkoa sitten. Thaimaasta kun saavuttiin niin menin heti seuraavana päivänä töihin ja eipä juurikaan vapaata ole suosittu :D Nyt onneksi sunnuntain sain vain olla ja tulinkin jo eilen mun vanhempien luokse. Tänään kuitenkin matkaan taas kotiin ja huomenna töitä. Tiistai ja keskiviikko vapaata :)

Halusin ihan yleisesti vaan tulla päivittelemään kuulumisia tännekin puolelle. Ollu kauhee blogikuume ku ei oo päässy nettii koneella :D Mulla olis vaikka mitä postaus juttuja mielessä. Pitää vain hommata mulle uusi netti mikä sitten toimisi myös meillä kotona :) Reissusta sen verran että se meni tosi hyvin, thaimaa on niin ihana paikka! Suosittelen kyllä. Teen oman postauksen reissusta kun saan vaan kuvia muokkailtua ja netin toimimaan :)


Kn antama kihlajaislahja mulle :) 2v <3
 Kuvina laitoin muutaman mitkä otettu ennen reissua, mitkä piti laittaa tänne jo aikaa sitten :D Mulla on myöskin kauhee salikuume!!!!! En oo kohta kahteen kuukauteen käyny salilla ja voi että tekis nii mieli mennä jo mutta odotellaan sinne helmikuuhun kun salikortti taas astuu voimaan. Tilasin nyt viikonlopun aikana muutamat treenitrikoot ja paidan ;) Pientä kipinää sitten salille nii jaksaa taas. Miten vaatteet voikaan antaa niin paljon motivaatiota treeniin??!

Tuli kyllä hieman sekava postaus näin aluksi, toivottavasti pysytte siltikin kuulolla :) etten ihan pelottele teitä pois kun viimepostaukset ollu ... no sieltä sun täältä. Nyt tästä alankin katsomaan läpi reissun kuvia niin palaillaan taas :)

ps. ♥

1 kommentti:

  1. toi on kyl niin totta et uudet treenivaatteet motivoi ihan sairaasti! :D

    VastaaPoista