huhtikuuta 21, 2012

Running releases more than just sweat

Pitkästä aikaa taas aloin merkkailemaan suorituksiani Heiaheiaan - en siis ehken ollut merkannut sinne mitään muutamaan kuukauteen, se vain jäi. Nyt aion kuitenkin hieman tsempata. : --) 



Onko teillä koskaan sellainen tunne lenkillä ettei vain ole tarpeeksi voimia lenkkeillä? Itselleni käy näin aina kun lähden aamusta, ennen aamupalaa, lenkille. Tottakai juon vettä muutaman lasillisen. Sitähän sanotaan että kuluttaa paremmin jos käy aamusta ennen aamupalaa lenkillä. Mutta niin, itse minun on ainakin otettava joku hedelmä ennen lenkkeilyä. Silloin jaksaa jo paljon paremmin. ! Tältä aamulta on siis jo takana 20minuutin hölkkä. Hyvä minä. (!!!!)



ps. ♥

4 kommenttia:

  1. Hyvä Nanna (Y) ! Mutsiis joo, mäki just viime viikol menin aamulla jumppaa tunniks (vatsa,reidet,peppu-tunnille)ja siis ihan vaa kahvin ja vede voimalla, sanotaa just et on tehokkaampaa ymym, mut siis kyl se aika raskaaalta tuntuu jotenki ilma aamupalaa ja en kyl ois jaksanu hetkeekää kauempaa :D! muutenki en oo aamuliikkuja, se ei vaa oo mun juttu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIi, niinpä! Mut kait siinäkin sit joku totuttelu kysymys. :)

      Poista
  2. heii mikä toi Heiaheia on? :o

    VastaaPoista