huhtikuuta 16, 2012

I miss you already

Miks musta tuntuu että viikonloput menevät aina niin nopeasti? - Ensin juhlitaan kuinka on perjantai ja silmänräpäyksessä onkin jo sunnuntai ilta... Viikot sitten menevät ihan matelemalla.
Mutta eihän siinä. Minun viikonloppuni oli todella onnistunut. Näitä lisää. : --) Välillä on vain hyvä olla eikä tehdä oikeastaan yhtikäs mitään.


Jyväskylässä järjestettiin tänä viikonloppuna Antiikki- ja kädentaito messut. Kiersimme äitini kanssa sen kädentaito puolen ja voin sanoa että olen tosi pettynyt. Paljon vähemmät oli kaikkea hypisteltävää kuin viime vuonna.



Viikonloppuun silti kuului herkkuja, hyvää ruokaa, töitä, söpöhöpöilyä, nukkumista, pakoa, leffaa... Sekä uusia hyviä uutisia asunnosta, mmm! En ehkä sittenkään turhautunut turhasta(?).

Nellyn paketti vihdoin ja viimein saapui minulle tänne kämpille. Mutta lähtee myös hyvin äkkiä takaisin. Yks toppinen kuitenkin tarttui mukaan, siitä lisää myöhemmin ; --) like it!

Nyt kuitenkin telkun ääreen, iki ihana Titanic subilta. Loppuun astihan sitä ei voi edes miettiä katsovansa. Olen liian herkkä ja tunteellinen sellaisiin elokuvan loppuihin : --)

ps. ♥

2 kommenttia:

  1. mikä tä kello on ?? :D
    ja haluan kuulla asuntouutisista !! ja mitä kaikkea sit olit tilannu nellystä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikein mikään. ! haha. Innostuin kuvailee vaan :D Niistä myöhemminnn ;)

      Poista