huhtikuuta 11, 2012

Kuvaton

Heips!

Ajattelin tällä kertaa vain puhua ilman kuvia. Harvinaista, kyllä. Mielestäni kuvat tuovat enemmän laajuutta ja sisältöä blogiin. Eihän tämä varmasti haitaksikaan ole.

Olen alkanut miettimään nyt näiden muutaman päivän aikana että miksi oikein kirjoitan blogia. Miksi sinä kirjoitat omaasi? Itselläni varmaan suurin syy on se että olen nykyään aika paljon yksin. K armeijassa, ystävät ovat koulussa säännöllisesti ja minä itse töissä en niin säännöllisin ajoin. Päivän päätteeksi on jollain tapaa mukavakin tulla tänne kertomaan mitä on tehnyt taikka puhua omista ajatuksistaan. 

Tykkään myös todella paljon valokuvata. Tavoitteenani on siis aina ollut että laitan blogiini mahdollisimman paljon minun ottamia kuvia. Aina ei siltikään kamera lähde mukaan tai ei vain ole insipiraatiota jolloin we<3it korvaa kuvat.  : ---)


ps. ♥
pps. Tänään tulin lopullisesti siihen päätökseen etten tykkää käydä yksin kaupassa ruokaostoksilla. Todella turhauttavaa kantaa kahta painavaa ruokakassia yksin kämpille... Hohhoijaa : --( 


2 kommenttia:

  1. Joo sama juttu toi kauppakassi kantaminen, mut meil on tääl Raumal maailma lähimpänä kauppa :'D 100m maybe jos sitäkää! mut jos johki isompaa just Cittarii ja näihi haluaa ni plöö !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no on meilki aika lähel mut silti ! Huhhuh ja viel kannoin vähä kauempaa eile >)

      Poista