syyskuuta 05, 2013

Keskiviikko mun kanssa

Mulla oli tänään vapaapäivä niin ajattelin kulkea koko päivän kamera mukanani ja tehdä päivä mun kanssa -postauksen! Tällä kertaa se onnistui paremmin kuin viimeksi, kamerassa riitti akkua sekä kuvaustilaa :) Aamulla, pitkien yöunien jälkeen, heräsin joskus yhdeksän aikaan ja loikoilin vähän aikaan sängyssä vielä kun en jaksanut aivan heti nousta. Kävin puhelimella instagramin, facebookin ja bloggerin läpitte.

Yleensä syön aamupalaks kaurapuuroa ja raejuustoa, mutta vapaapäivä aamuina pyrin syömään jotain muutakin etten ihan heti kyllästy siihen. Paahtoleipä on kyllä toinen lemppareista aamupalalle!

Aamupalan jälkeen touhuiltiin vähän aikaan takapihalla Bellan kanssa. Meidän koiralla kyllä riittää virtaa! :D Koko ajan ois vaan halunnut että lelua heitetään enemmän ja enemmän... Aamupuuhien jälkeen lähdettiin käymään mun Mummilla, Bella oli hieman hemmoteltavana, herkkuja riitti! Mulle tulee joskus sellaisia aikoja jolloin tykkään ajaa autoa ja joskus sitten ei nappais yhtään. Tänään oli sellainen päivä että teki mieli ajella niin ajeltiin moikkaamaan myös mun äitiä töihin. :) Takaisin tulomatkalla pysähdyin eräälle levikkeelle ja nappasin muutaman kuvan


Tultiin kotia jo joskus kahden aikoihin, ja päätin katsoa kaksi viimeistä Pretty Little Liars jaksoa loppuun eiliseltä. PLL on kyllä niin koukuttava sarja että! Jokaisessa jaksossa melkeinpä tapahtuu jotain jännää, mikä antaa mielenkiintoa seuraavalle jaksolle että jaksaa odotella :)


Kun K tuli kotia niin käytiin tekemässä pieni kävelylenkki ja siistin hieman meidän etupihaa! Siitä kuvia myöhemmin kun saan sen valmiiksi, se kun jäi tänään hieman kesken. Huomenna jatkuu taas ;) 


Nyt illasta katseltiin vielä elokuvaa Lainkuuliainen kansalainen ja syötiin mummin tekemää jauhelihamureketta. :) Oi nam oli hyvää! Onneksi jäi vielä kuitenkin tilaa pienelle herkuttelulle :) Tällä hetkellä katson samalla Rillit huurussa, ja teen tätä postausta. En oo ennen tykännyt yhtää tästä sarjasta mutta pikkuhiljaa tääkin on alkanut kyllä vaikuttaa ihan hyvältä ohjelmalta... :D 

Kohta kuitenkin iltapalan ja telkkarin kautta nukkumaan, hyvää yötä, ps. ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti