syyskuuta 04, 2013

Hello September And Autumn

Nyt voi kyllä ihan oikeasti sanoa että on jo syksy, koska ollaan jo syyskuun puolella sekä ollessani sunnuntaina lenkillä niin sen huomasi tosi hyvin. Ihanaa kun lehdet on alkanut jo kellastua ja tippua puista. Aina kun oon menossa töihin, nään erään puun joka kerta ja mulle tulee siitä hymy huulille, se on aivan oranssinpunainen jo! :) Syksy on mulle vuodenajoista se mieluisin.

Syksyllä saa poltella kynttilöitä kun tulee pimeää niin aikaisin, 
voi käpertyä peiton alle sohvalle hyvällä omalla tunnolla, 
ulkona on ihanan viileä jo kun tuulee, 
pitkät kävelylenkit on myös plussaa, 
saa pukea villasukat jalkaan sekä etsiä kaikista lämpöisimmät neuleet vaatekaapista, 
ulkona on niin kaunista kun kaikki värit saa eri merkityksen, 
tekee mieli leipoa kaikkea hyvää, 
arki astuu kuvaan hömppäily kesän jälkeen, 
sateesta voi jopa nauttia tähän aikaan vuodesta, 
kuumat juomat kuten tee on sallittua enemmän kuin milloinkaan... 

Tätä listaa vois jatkaa äärettömiin. :)


Mulle tulee syksyisin myös sellainen tunne että on aloitettava gossip girl taikka Greyn anatomia uudestaan katsomaan ihan alusta. Gossip girliä oonkin jo katsonut yhden tuotantokauden verran ja oon kovasti yrittänyt estellä itseäni etten vielä aloittaisi Greytä, etten viettäisi koko aikaa telkkarin ääressä.. Kuten puhuin Klle kuinka haluisin ettei koko ajan vietettäis aikaa sisällä. Helposti sitä jumittuu tvn taikka tietokoneen ääreen, en valita. Tykkään siitäkin, mutta en pidemmän päälle :D hehe. On myös mukava ostaa uusia syksyvaatteita ja puketua vähän kerrostuneesti jo, leggingsit ja pitkät neuleet on ihania kotiasuja :) 


Toivottavasti tää syksy on yhtä nätti ja pitkä kuin viime syksykin :) Luulempa etten oo ainut syksy ihminen tässä maailmassa! Vai mitä? ;) 
ps. ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti