heinäkuuta 30, 2013

Suosählyn SM 2013


Lauantaina olin Suosählyn SM-kisoissa Leivonmäellä, selvennykseksi heille ketkä eivät tiedä mitä tämä on niin yksinkertaisesti vaan että sählyä mutta sitä pelataan suolla :), ja oli kyllä mukavaa taas pelata! Tästä on melkeinpä tullut sellainen kesän yks niistä ''jutuista'' mikä on aina joka vuosi. Meidän joukkue MURUSET oli hieman muuttunut muutamista pelaajista mutta silti hyvin pärjättiin! Kaikista ihaninta oli se kuinka sää suosi tänäkin vuonna, ai että ei kyllä tullut kylmä pelatessa. Ainoan kerran on satanut kaatamalla tuolla tapahtumassa mitä muistan ja siitäkin on vuosiavuosia :) 


Jotkut kentät oli parempia ja jotkut hieman kuivempia.. Huomattiin ainakin että tää kyseinen kolmaskenttä oli sen meidän kenttä. Pelattiin siinä suurinosa meidän peleistä sekä se oli aikalailla upottava ja meille se parempi :D Kuivat kentät ei ollut niin hyviä... Vaikka luulis että olisi toisinpäin!

Loppupeleissä ei oikein enään jalat kantanut... 

Satu teki mulle ranskalaisenletin ekan pelin jälkeen kun ajattelin ettei hiukset ihan silmille tulisi, eikä olisi niin kuuma. Mulla kuitenkin on aika lyhyt tukka mikä vaikeutti asiaa.. Takaata se levähti melkein heti. Hehe. Haluisin niiiiiin paljon pidemmät hiukset ! 


Sijoituttiin siispä sekajoukkueiden kolmanneksi, mikä oli tosi hyvä :) Kolmena vuotena jo pelattu ja nyt on kaikki mitalit kerätty.. Viimevuoden suosähly postauksen saa auki tästä! Katsoo jos vaikka ensivuonna innostuisi taas! Kotia kun päästiin suolta niin käytiin Kn kanssa syömässä Revolutionissa ja oli kyllä hyvää ruokaa! Suosittelen :) Sen jälkeen olisi kyllä uni maittanut mutta päätin lähteä pitkästä aikaa ystäväni kanssa keskustaan Amarillon terassille. 


Aika meni kyllä niin hujauksessa että! Melkein kolmetuntia höpöteltiin kaikki asiat maasta taivaisiin, tän tytön kanssa ei kyllä tuu aika pitkäks :) Kotia kun lähdettiin nii päätettii (lue: yritettiin) ottaa hieman kuvia ja ei oikein onnistunut niin joku ulkomaalainen poika tuli meidän luo ja kysy halutaanko apua niin se sitten otti meistä tosi edustavia kuvia :D Niin edustavia ettei niitä tänne kyllä voi laittaa... Tarkennus oli jossain ihan muualla kuin meissä :)

ps. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti