heinäkuuta 26, 2013

aurinkoa, aurinkoa, ja vielä aurinkoa

Ihanaa kun on tullut taas lämpöiset ja aurinkoiset kelit! :) Vaikkakin tykkäsin hieman siitä syksyisestä kelistä myös, niin on kiva kun voi taas ottaa aurinkoa hyvillä mielin, niin paljon vaan kuin jaksaa! Mitään muuta en juurikaan ole lähipäivinä tehnyt, eilinen meni täysin aurinkoa ottaessa kun töistä tulin :)


Meidän etupihalla on ihan törkeän kuuma päivisin! Siihen paistaa suoraan aurinkoa ja nyt viimepäivinä ei oo tullut ollenkaa, muutaman minuutinkin kun istuu siinä niin ihankuin sauna olis ollut! Mutta ei pidä valittaa kun kohta nuokin kelit loppuu :)

Tänään töiden jälkeen puuhailin hieman kotona jonka jälkeen menin mummille kun mun äiti oli siellä keräämässä puutarhavattuja :) nams ne oli niin hyviä! Mä itse keskityin enemmän siihen auringonottoon ja kasteltiin hieman mummin kukkia ulkona :)

Noi oli niin tajuttoman isoja ja HYVIÄ
OI mummille on myös tulossa ihan kauheesti omenoita! :)

Nyt aionkin tästä lähteä pikkuhiljaa nukkumaan kun aamulla on aikainen herätys Leivonmäelle Suosählyn SM kisoihin missä pelaan taas kuten myös viimevuonna :) Niistä sitten omaa postausta viikonlopun aikana jos saan Kn ottamaan kuvia ;)

ps. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti