heinäkuuta 06, 2013

06/07/2013

On taas jälleen jäänyt tää blogi hieman sivuun kun ei oo tullu otettua tietokonetta esille vaikka joka päivä mä täällä käyn joko puhelimella tai ipadilla. Kamerakin on ollu käytössä... Missä siis vika? Eräs ystäväni monesti aina kyselee missä postaukset jne niin nyt on kyllä aika ottaa niskasta kiinni (vaikkakin tuntuu että oon sanonu tän jo monesti) hehe mutta silti :) Viime päivinä oon mm. tehnyt töitä paljon(!!!), käynyt hölkkäilemässä -jee oon taas saamassa rytmistä kiinni-, vietetty tupareiden kaltaisia juttuja, juhlinut siispä, viettänyt aikaa äitini kanssa ja vaikka mitä!  Yksi Ikean reissukin mahtuu mukaan.

rahkaa ja vadelmia, pieni rentoutumishetki :)
Kn antama kaulakoru, mistä olikin jo puhetta :) <3
Äiti osti ihan superherkullisen näköisen kassin ku käytii ruokaostoksilla! Haluun samanlaisen, hehe! :D
Ollaan pikkuhiljaa alettu hyvin sopeutua tänne meidän uuteen kotiin ja lähiympäristöön. Tykkään tosi paljon kun on enemmän tilaa, myöskin on etu- sekä takapihalla kun on tilaa tehdä mitä huvittaa. :) Auringonotto on ollu ykkösjuttu ;) Saatiin ostettua myös meille takapihalle pieni pöytäryhmä varjon kanssa ettei tarvitse sisällä istuskella kun grillaillaan! Namskis.

Äiti kävi täällä kahdesti nyt tällä viikolla ja me käytii vähän shoppailemassa, tai no äiti shoppaili ja se sitten osti mulle muutamat jutut :)

Laukku Cubuksesta 14,90€  
Kalenteri, awww pääsen taas kirjoittaa tunnit ylös ja muuta kivaa! :)

Treeni toppi oli puoleen hintaan sekä myös juoksuhousut :) tykkään! Äidille iso kiitos :) 
Tälläistä tällä kertaa, hieman sekava postaus.. Nyt ruokaa nassuun ja töihin päin! Vielä loppufiilikset postauksen teosta:


ps. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti