heinäkuuta 21, 2013

If this is a dream, won't open my eyes, Am I asleep? No, I'm alive

Viime postauksessa kerroinkin kuinka meille oli jo viikonlopulle vaikka mitä tekemistä! Viikonloppu menikin siispä aikamoista vauhtia ja huomenna on taas maanantai ja pitäisi palata töiden pariin... Perjantaina oltiin meidän kummitytön isän synttäreillä käymässä, lauantaina oltiin auttamassa mun vanhempia talon rakennuksessa ja oltiin yhdissä tupareissa. Oli tosi mukavaa taas! :) On niin mukava kun tutustuu samalla uusiin ihmisiin!


Lauantai aamuna ennen ''tontille'' lähtöä syötiin nopea aamupala ja tontilla uudemman kerran hieman tankattiin kun äiti oli laittanut meille vaikka mitä herkkuja syötäväksi mukaan! Kahvia, leipiä, rypäleitä, kurkkua, piirakoita.. Nam :)





1. Äitin kanssa tehtiin myös hieman puutöitä, pääsin ajaa mönkkärillä taas (!!!!!) jee jotenkin tykkään siitä iihan kauheesti, vaikka se onkin aika jäykkä ohjattava :D hehe. 2. Kn kanssa hieman höpöiltiin välissä ja otettiin kuvia. 3. Päätettiin viel grillata ennenkuin me Kn kanssa lähdettiin kotia valmistautumaan tupareita varten :)

Pientä alkupalaa talonrakentamisesta. :)
Tupareihin mä en ottanutkaan ollenkaa kameraa mukaan. Mikä oli kyllä harmi! Olisi pitänyt ottaa :D Oli kuitenkin nii kivaa että olis tullut hyviä kuvia! Tupareista jatkettiin vielä baariin, Giggling Marliniin. Olin muille kuskina tällä kertaa ja yllättävän nopeasti ilta meni ihan selvinpäin. Oltiin kuitenkin aika ajoissa jo nukkumassa :) Tänään meillä onkin ollut kiva höntsäilypäivä : 



Aamupäivästä katsottiin Täydellisten naisten toista tuotantokautta ja nyt aloitettiin Harry Potter maraton ja kävin ostamassa hieman herkkuja, poppareita, oli niin hyviä pitkästä aikaa :) Hyvä lopetus tälle mun viimeiselle lomaviikolle. Lataillen hieman akkuja huomisen aamuvuoroon! 

ps. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti