joulukuuta 09, 2012

Kuvausideoita?

Sunnuntai jälleen! Ei kyllä ollenkaan tunnu siltä. Enemmänkin maanantailta, tai tiistailta..

 Eilen illalla me katsottiin Kn kanssa leffaa, Fast and Furious, ja ylläripylläri, mä nukahdin keskenkaiken. Muistaakseni kuitenkin aika loppuvaiheessa :) Oon kylläkin nähnyt kyseisen leffan jo, on hyvä! Kuten kaikki muutkin :) Seuraava odotellessa. Syötiin kans myös  vähän herkkuja namskis.

 Ostettiin meille yhteinen joulukalenteri kotiin, Dumle. En oo ikinä ostanut mitää noi kallista joulukalenteria! Huhhuh. No okei, oli toikin puoleen hintaan ku joulukuu oli jo menossa. Silti. Pienenä oli mukava ku oli sellainen omanlainen joulukalenteri. Suuri kankaasta tehty, missä oli 24 pientä pussukkaa ja niihin oli aina sitten aamuisin herättyä ilmestynyt kaikkee kivaa :) Haluun kyllä omille lapsille jonkun samantapaisen sitten joskus.

 Mulla on ollut hieman kuvauskohteet hukassa, tuntuu että aina kuvaan samoja juttuja(?). Niinpä, ajattelin kysyä että oisko siellä teillä ruuhun toisella puolella jotain ideoita mitä voisin kuvata?
On niin typerää ku on tosi kylmä (en uskalla tosi kovilla pakkasilla viedä kameraa ulos) ja niin väritöntä ulkona tähän aikaa vuodesta vaikka valoa kyllä riittäisi päivisin muttei oikein pää raksuta :)

Hyvää loppu viikonloppua! ps.

6 kommenttia:

  1. Kuvaa mua<33 Tulee parhaat kuvat! 8--)

    VastaaPoista
  2. tee se päivä kuvina postaus (= ! vaik useempi- i like it!

    VastaaPoista
  3. tai joku mis kuvaat pal sun koruja / vaatteita !
    susta itsestäs enemmä <3 !
    Tai viiko ajan jokase tyylii pväruoan ; D

    VastaaPoista