lokakuuta 13, 2012

SHOW'EM YOUR EYELASHES!

Lupasinkin kertoa teille että mitä mä tässä muutama päivä sitten tilasin mulle ja äitille. Nimittäin IdolLashin! Toimituksessa ei mennyt kuin kaksi päivää ja oon todella tyytyväinen tähän mennessä.. Tänään aloitan tuotteen kokeilun! 8--)



Idol Lash on ripsiä kasvattava ja tuuhentava uusi innovatiivinen ripsiseerumi, jonka avulla voit saada helposti pitkät näyttävät ripset ilman ripsipidennyksiä! Tuote on maailmalla yksi suosituimmista johtuen erinomaisesta hintalaatusuhteestaan!

Tuote on eyeliner -mallinen ja tuotetta levitetään iltaisin meikistä puhdistetulle iholle ripsien tyveen. Tulokset alkavat näkyä 2-4 vkossa, koska sen ajan ripsi vaatii aloittaakseen uudistumisen ja vaikutus kohdistuu ainoastaan uuteen kasvavaan ripseen. Lopullisia tuloksia näkyy 8 vkon kuluttua, mutta tuotetta voi silti käyttää vielä päivittäin mikäli haluaa ripsiin vielä lisäpituutta ja ripsi edelleen kasvaa.


Tuotteen vaikuttavat ainesosat ovat glyseriini, biotiini, e-vitamiini, hyaluronihappo syväkosteuttavana ainesosana ja aminohappoyhdistelmät. Tuote ei sisällä prostaglandiinianalogeja eli glaukoomalääkkeestä erotettuja ainesosia mm. bimatoprosti tai sen suoria johdannaisia eli esimerkiksi dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamidea tai isopropyl cloprostenatea.
Tuote on ihanteellinen luonnonripsen vahvistamiseen, mutta sopii käytettäväksi myös ripsipidennysten kanssa jolloin se ehkäisee luonnonripsen haurastumista ja tippumista ennenaikaisesti, jolloin ripsipidennykset säilyvät parempina pidempään.


Tuossa ylempänä siis pieni tietopakkaus. Mä oon muutamasta blogista lukenut samantyyppisestä aineesta, en muista just nyt nimeä mutta hintaa sillä oli joku 80-90€? Hinnan takia sitä en raaskinut ostaa ihan kokeiluna vain. : --) IdolLashilla oli hintaa 39,90€. Ei siis paha. Kyllähän tää varmasti tulee halvemmaksi kuin ripsien pidennykset, mihin en onneksi ole vielä sortunut. Toivotaan että tää auttaa kuten sanottu, pelkkää hyvää olen kyllä kuullut ja lukenut tuotteesta! Myöhemmin kuvaa että onko tepsinyt vai ei!

Nyt haluankin tietää että onko jollain lukijoilla kokemusta IdolLashista? Tai kuullut miten toiminut? :--)

ps.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti