elokuuta 29, 2012

Good food is happiness

Puhuin tänään äidin kanssa puhelimella kahdentoista aikaan aamupäivällä ja ihmettelin kuinka oon saanut niin paljon aikaiseksi vaikka kello ei ole juuri mitään. Aamupäivään kuului Bellan kanssa aamulenkki klo 0615, sen jälkeen lisää nukkumista, hölkkälenkki, siivousta, tvn tuijottamista sekä syömistä.

Oon pitkään toivonut että jaksaisin tehdä (ystävän kannustuksesta) jonkunlaisen keitto/jälkiruoka/herkku -reseptikansion. Kansion löydettyä huomasin sen olevan rikki, jotenka päädyin paksuun pinkkiin kierrevihkoon jonka ostin Ikeasta muutama kerta taaksepäin.

Tykkään välillä leipoa kaikkea herkkuja, kun inspiraatiota tursuaa! Muutamia ohjeita täällä blogin puolella onkin vilahtanut. Syöminenhän niissä parasta on. Pakastaminen on myös helppo keino niin säästyy myöhemmällekin! Muutamat ohjeet muistan ulkoa kun tuli tehtyä yhessä vaiheessa monta kertaa peräkkäin samaa piirakkaa tai kakkua : ---)






Montaa ohjetta sinne ei vielä ole kertynyt mutta eiköhän sekin ajan kanssa. Muutama ohje pitää myös käydä äitiltä kopsaamassa, mm. Britakakku, Mutakakku, muutama eri piirakka. NAM!

Onko ruudun toisella puolella ketään leipomisen/kokkaamisen ystäviä?

Televisiossa myös välillä on ehkä hieman liikaakin kaikenmaailman ruokaohjelmia, että aivan tursuaa korvista ulos! Itse tykkään eniten tällä hetkellä Jimillä pyörivästä MasterChef Australiasta.

ps.

6 kommenttia:

  1. nanna sulla on aivan ihana käsiala! :)

    VastaaPoista
  2. Vausi, itsekin kun jaksaisi leipoa niin maailma olisi parempi paikka :) Vinkkejä vaan blogin puolelle kehiin niin ehkä saat muutkin inspiroitua!
    ♥: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihan pakko kysyä, että mistä tuo teidän keittiönpöytä on ostettu? Itsellä olis samantyylinen hakusessa, ainakin väreiltään, niin olis kiva tietää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ostettu KodinYkkösestä. Itse tykkään tosi paljon, värien perusteella itsekin ostin, kun tuollaista oltiin hakemassa : --)

      Poista