marraskuuta 27, 2012

liian aikaista puhua joulusta?


 
Jotenkin ei voi uskoa että kohta olisi jo joulukuu. Tän viikon lauantai on jo ensimmäinen päivä. Luntakin tuli jo silloin kauan sitten ensimmäisen kerran ja nyt ollut tosi huonoja kelejä. Mun mielestä se lumi ehkä tekee sen tunteen että kohta on joulu ja joulukuu ja uusvuos. :) eli sitä odotellessa..

 Mä en oo ostanut meille tänne kotia juurikaan mitään joulukoristeita. En mitään. Haluaisin kyllä parvekkeelle jotkut jouluvalot. Siihen se sitten ehkä jääkin, kun ollaan K:n kanssa kummatkin omien vanhempien luona joulu. Jospa sitten ensi jouluna laitetaan omakoti joulu kuntoon. :) 

Olen kuitenkin jo saanut ostettua melkein kaikki joululahjat! Tiedän jo ainakin mitä ostan niin eikös se ole jo kuin puoliksi ostettu ;) Muutama lahja on kyllä kesken mutta eipähän ainakaan tuu kiire. Toivonmukaan ei :) Tänä vuonna oon saanut tyytyä ostamaan joululahjat täältä kaupungista (mikä kävi kyllä odotettua helpommaksi), kun viime vuonna käytiin Kn kanssa Tuurissa. Mikä olikin kiva reissu :)


Oonkin huomannu että moni listannut omia lahjojaan ja puhunut joulun tulosta ja muusta kivasta niin päätin ryhtyä jatkoksi myös :) eihän ole liian aikaista, ei..
ps.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti