marraskuuta 05, 2012

Just girly things

Moikkis moi! Mun viikonloppu meni hyvin. Oli töitä, juhlia, pikkujouluja, baareja, jouluruokaa (!!!!! nam), juomaa, nukkumista, kylmyyttä, hikoilua. Kivaa oli! :) Mites teidän viikonloppu? Mulla on tää viikko nyt aika hiljaista töissä, tosi vähän tunteja. Nyttekin oon vanhemmilla käymässä kun en halua olla yksin kotona kahta kokonaista päivää. Meneepä aikakin nopeammin. Perjantaita odotellessa kun K tulee kotiin ja juhlitaan ystävän synttäreitä. :)

Tein we♥it kuvista pienen kollaasin. Tykkään tosi paljon selailla niitä kuvia. Löytyy paljon tyttömäisiä juttuja. Kaikki kenkä, laukku, meikki, koru, hius kuvat on vaan niin koukuttavia. Saa itselleenkin inspiraatiota miten sovittaa asusteita vaatteiden kanssa! Mulla nykyäänkin on jokin ihme vimma saada kaikki ihanat hajuvedet just ja nyt. En ymmärrä miks. Muutama olisi listalla mitä toivoisin. Tykkään siitä kun saa laittautua, meikata, miettiä mitä laittaisi päälle ja saada tuntemaan itsensä tytöltä, naiselta? :D Kun viikolla se puketuminen menee siihen että kollarit ja huppari päälle kun töihin suuntaa. Ei pahemmin tarviikaan miettiä mitä pukea kun on työvaatteet. Sitten tulee se ajatus että aina on ne samat vaatteet päällä. 

Onko siellä muita jotka tykkää laittautua oikein ajan kanssa? :) laittaa hieman kivempaa päälle kuin kollarit ja huppari. 

ps. 

4 kommenttia:

  1. nnanaaa! kerkiitkö nähä huomenna? :) laita mulle viestiiiii ♥

    VastaaPoista
  2. ihana päivitys- noi kuvat ! tos on noi hopeet kengät, dinskos on vähä ton tapasia himottais saada ne hii B)

    VastaaPoista
  3. no aijaaa! mmm, pitäis vain eka opetella kävelee noi korkeilla :D

    VastaaPoista