tammikuuta 27, 2012

Tavallista Vaan

Eilen katselin ihan kuumeisesti jo tatuointia! Ei vitsit, ei pitäis mennä niille sivuille ja kuolata.. haha kuolata? joo. Löysin jo muutaman kuvan mitkä sopisi aivan täydellisesti !

Itseasiassa mua vain pelottaa siinä se että jos se sattuu ihan pirunpaljon niin en minä siinä kestä istua ku se laitetaan. Onko kellään kokemusta kyseisestä, eli sattuuko se vaiko ei? Silti toivoisin joku päivä uskaltavani :)


 

ylläolevista kuvista näkyy aikalailla miten oon viettänyt viimeisen viikkoni! treeniä, töitä, pelkkää olemista, lehtien lukua sekä tietysti nukkumista. mmm'ma. 


ps.

6 kommenttia:

  1. Nanna, "kun se laitetaan" ?? :D:DD oihhvoi, vauvva luulee että se on kuin tarra. HIHIH. Se tehdään. Voivoi, oli pakko tulla nusiin pilkuuuuu. :)

    VastaaPoista
  2. Riina - tehään tai laitetaan tai pistetään. ihan sama :D haha !

    VastaaPoista
  3. Tatskan tekeminen ei kyllä satu paljookaan :) Itellä on jalkapöydällä kuva, siinä meni joku 50min. Alussa ei sattunu yhtää ja lopussakin vaan pikkasen poltteli :) EI MUUTA KU VAAN ;)

    VastaaPoista
  4. ane - Kiitos vinkistä! jospa sitä tässä jossakin vaiheessa elämää uskaltais... :D

    VastaaPoista
  5. Kannattaa, ite suunnittelen parasta aikaa toista kuvaa :) Se tulee nilkkaan, kkunhan nyt eka osais päättää et minkä laittaa.

    VastaaPoista
  6. ane - ai että :) mulla kanssa sen kuvan kanssa ongelma, aihe kyllä mielessä mutta miten sen sitten toteuttaisi..

    VastaaPoista