tammikuuta 15, 2012

favorite

Tykkään paljon matkustamisesta, on se sitten ihan kotimaan sisällä tai ulkomailla. Olen käynyt vain Virossa, Ruotsissa, Norjassa sekä Kreikan Ateenassa ja Rodoksella. Nyt listasin muutamia kohteita joissa olisi todella ihanamukavasupersiistiä käydä !


  • Malediivit, on yksi ehdoton missä haluaisin käydä
miettikää nyt kun saisitte asua sen muutaman viikon tuollaisessa pienoisessa kopperossa meren päällä! ja noin pienellä saarella, ei jukranpujut :) oon aina haaveillut pääseväni tuonne häämatkalle..... aina saa toivoa.



  • Dubai, toiveissa myös.. jospa jo tänä syksynä!


  • Thaimaa 
 

  • Kalifornia


  • New York


  • Lontoo


  • Italia

siinä oli ainakin aluksi paljon suosikkeja. Tietysti olisi vielä Kiina, Japani, Hawaiiiiiiii sekä Pariisi ja monet monet muut !


ps.

9 kommenttia:

  1. voi että just tälläsen postauksen oisin itellenikin voinut tehdä, yhtään matkakohdetta en ois muuttanut :) tosin italiassa, pariisissa ja thaimaassa oon jo onnekkaana ehtinyt käymään, mutta toi sun ateena kuullosti aika mielenkiintoiselta! ihania tämmöset postaukset, tulee kyllä hiiirveä matkakuume.

    VastaaPoista
  2. linnea - ai että :) ne ois kyl yhdet ehdottomat paikat missä haluis käydä!!! ateena oli kyllä todella ihana paikka ihan sellaiselle pienelle lomalle, tosi paljon kerkee näkemään viidessäkin päivässä! matkakuume ainakin itselläni hieman laski kun teki postauksen ;)

    VastaaPoista
  3. ei vitsi - tyhmä olet kun lisäät tälläsiä ihania kuvia !!!! :D tulee kauhee matkakuume joka entuudestaan on jo päällä! AAH<3 malediivit,dubai,kalifornia,italia niin samat mulla haluisin kovasti plus tuhantee muuhun paikkaa :DD! thaimaa on jo tsek mulla tästä listastasi B)

    VastaaPoista
  4. Mikaela - Niin on! Sekä olen niin kateellinen sinulle siitä >) murr. Haha, no ehkäpä mäkin jokunen päivä!!!

    VastaaPoista
  5. ollaan vielä nuoria;D tässä on vielä aikaa!!! vitsi haluisin ite just egyptiin sairaast- oon vitoselt asti halunnut sinne! sit just joku meksiko, bali oooioi- aina saa haaveilla ;D

    VastaaPoista
  6. Mikaela - joo egypti ois aika herrkku! ja borabora ja miami ja kaikki lämpöset paikat!

    VastaaPoista
  7. niiiinpä! oiettä! euroopas niiin monet! miiiaaami beach mul tulee mielee siit vaa yks kappale kheh :D

    VastaaPoista
  8. Lontoo <3 Tuo piccadilly Circus on tossa kuvassa kyllä jotenkin ihan outo. Tai ihan kun liikennejärjestys ois muuttunut tai jotain. :D Suosittelen kyl sitä, kyllä juuujuuu!

    VastaaPoista
  9. Riina - No googlekuvia nii en ihmettele! ::D haha nonniin sinä kävit jo, murr :<

    VastaaPoista