toukokuuta 20, 2013

Minun maanantai

Heippis! :) Tuntui että tää päivä ei ala koskaan että se vain jo on huono ja pysyy. Onneksi kääntyi kuitenkin parempaan päin ku pääsin töistä kotia.. Vaikka ei mua hirveesti täällä kotonakaan kiinnosta olla kun muuttolaatikoita on joka nurkassa ja tuntuu että kaikki vaan jää levälleen...


Töistä kuitenkin kun pääsin niin aloin pesemään meidän makkarin ikkunaa ettei tuu niin kamalan kiire sitten :) Saa rauhassa laitella uutta kämppää eikä murehtiä tän asunnon ikkunoista! Se olikin mukavempaa hommaa mitä muistelin, kun oli äitin antamat välineet mukana. Välineet jotka itse omistan niin niistä ei kyllä ollut mihinkään, siitä varmaan syy miksei ennen ikkunan pesu ole kiinnostanut..?


Käytiin myös Kn kanssa kaupassa ja apteekissa pyörähtää :) Ostettiin mulle tän kesän ehkä yhden lempparijätkeistä, Classic pekaani - suolainen kinuski tikkujätskin, nam ! Haha mietin oikeesti noita ''Katso tikusta voititko iPadin'', se on niin pieni mahdollisuus voittaa se mutta välillä on ihan pakko ostaa vain sen takia tuollainen jospa... jospa.. :D

Meidän parveke on just oikea paikka tähän aikaan illasta jos haluaa olla ulkona kuin saunassa. Toi on ihan törkeän kuuma. Huuhuh ei siinä kyllä kauan kestä olla :) sen verran kuitenkin että saa otettua aurinkoa kivasti pikku hiljaaa ;)

Bellallekin olisi varmaan jätski kelvannut :) 

Jospa huomenna olisi parempi päivä jo aamusta alkaen! :) Enään 3 työpäivää jäljellä ja tää tyttö jää kesälomalle kolmeksi viikkoa :) Ootan sitä niin innolla, eka kunnon kesäloma sitten sen jälkeen ku opiskelin. Olihan mulla viimevuonnakin kesäloma päiviä huimat 2 kappaletta joten tää on nii luksusta :) heinäkuussa onkin vielä sitten yksi viikko... Kyllä sen loman merkityksen tajuaa sitten kun on tehnytkin sen eteen jotain. Nyt sohvalle tuijottelemaan OCtä, nähdään! :)

ps. ♥

2 kommenttia:

  1. täytyy ehkäpä testata jätskiä B) ja voi bella näyttää sääliltä noissa kuvissa! <3

    VastaaPoista