toukokuuta 04, 2013

Vappua 2013

Moikka! Meidän vappu meni aika rauhallisissa merkeissä kun ystäväni ja kummityttö tuli käymään kahvilla. :) Oli kyllä ihana nähdä ja tyttökin oli kasvanut !


 Kyllähän me sitten Tivoliinkin päästiin lähtemään kun sää alkoi suosia. :) Sää varmasti karsi ihmisiä tosi paljon koska tuuli tosi kovaa ja oli niin märkää ja kylmä.. Tivoli oli siis ''täynnä'' nuoria jotka olivat vain enemmänkin hengaamassa kyseisessä paikassa.



Ei käyty missään laitteessa kylläkään mutta silti ostettiin yhdet liput ja vedettiin narua.. :D haha, voitettiin Kn kanssa pääpalkinto ja saatii siis valita ihan mikä tahansa lelu. Valitsin tollaisen ihanan lampaan, Jasu lammas :), isoin pehmolelu mikä siellä oli !



 EI kauaa tivolissa viivytty jotenkin pienen autoilun jälkeen tultii meille katsoo vähäksi aikaa telkkaa ja ystäväni lähtivät kotiin. Minkä jälkeen otin mun vappu herkut esiin, siideriä ja mansikoita :) nam !



 Varsinainen vappu päivä vietettiin autojen parissa, vappukruisingissa :) Oli kyllä ihan mukavaa, pientä vaihtelua! Ensi vuotta siis odotellessa.. Toivottavasti tekin vietittte kivat vaput :)

ps. ♥




2 kommenttia: