huhtikuuta 09, 2013

Weekend

Viikonloppu oli ihana kun paistoi aurinko! Lauantaina vietettiin äitin kanssa aikaa Kädentaito messuilla, jonka jälkeen mentiin ruokakaupan kautta kotiin. :) Ne viikonloput on parhaita kun ei oo töitä ja saa vain olla taikka tehdä jotain mistä tykkää.

 Sunnuntaina oli niin lämmin!!!!! Tällä hetkellä odotan kesää enemmän kuin muina vuosina. Talvi on aina ollu jotenkin mun lemppari vuodenaika (vaikka rakastan auringon palvontaa) niin silti kesä olisi enemmänkuin tervetullut :)


Äitillä oli maanantaina synttärit niin tehtiin sitten viikonloppuna kakkua, piirakkaa ja keksiä :) NAMSKIS! Ostettiin myös jäätelöä mutta unohdettiin ihan kokonaan syödä sitä. Ehkäpä enskerralla sitten. 
Päätettiin äitin kanssa että maanantaina alkoi meillä sitten vuoden karkkilakko. Ääneen mietin että ois niin kiva olla joskus vuoden syömättä karkkia että onko se oikeesti totta ettei sitten tee mieli enään niin paljon sitä. Joten päätettiin kokeilla :) Karkit, sipsit ja suklaat saa nyt väistyä tieltä :) 

Mun leikkauksen takia on jäänyt kokonaan lenkillä käynti joten aiotaan tänään Kn kanssa lähteä testaamaan miten se sujuu nyt. :) 

ps. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti