huhtikuuta 21, 2013

Summer is almost here

Kokoilin hieman kesä kuvia ku tuntuu että kesäfiilis vain tursuaa ihmisistä :) mikä on kylläkin tosi hyvä juttu. Kesällä ihmiset ovat paljon iloisempia, liikkuvat enemmän ulkona taikka vain sitten istuskelevat siellä, nauravat, pukeutuminen on myös ihan toisenlaista kesällä! Ahh se on kyl kiva ku ei tarvitse kerrospukeutua ja muutenkin :) i like! On niin ihanan valoisaa ja lämmintä ! Kesällä myös tulee tehtyä enemmän reissuja ja kaikkee ihan älytöntä mikä vaan päähän pilkahtaa :) tälläistä kesä fiilistelyä tällä kertaa...

Myöhemmin voisin esitellä mun Avonin tuotteet mitkä sain nyt  loppuviikosta :) adios! ps. ♥

2 kommenttia:

  1. niimpä, kesä alkaa todellakin tehdä tuloaan! ♥ c: onneks, sillä talvi on mun mielestä jotenkin tosi ankeeta aikaa, mutta kesä on ihan ykkönen. lumetkin on sulanu jo melkein kokonaan ja lämpöasteitakin on melkein kymmenen. jes, näin sais jatkua ja mennä parempaankin päin! ;------)

    btw on ihan outoa, kun illalla joskus kaheksan aikaan luulee että kello on jotain viis kun on niin valoisaa! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä! harvemmin näkee enää lunta! :) NIIN ON! teki eilen illalla vaikeeta saada unta ku oli nii valosaa.. ja kun meidän kämppä on kuin sauna iltaisin iltaauringon takia nii huhhuijaa.. tuntui jo kesältä! :)

      Poista