huhtikuuta 17, 2013

I need your love


Päivät menee ihan super nopeaa vauhtia eteenpäin ja tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi. Kamera on kyllä ollut hyvässä käytössä - tuntuu että kuvaan vain mun ruokia mitä syön. Mulla menee yleisesti ottaen hyvin, oon onnellinen, kaikki on ihan ok ja ei tartte murehtia mistään. :) Paitsi yksi miinus on toi sää. Niin synkkää ja märkää ja kylmää ja harmaata. Ihankuin ois syksy tulossa. Kevät pitäis olla aurinkoa ja hieman tuulta ja lämmintä ja lintuja. :)


Kuvia hieman kuluneilta viikoilta. Ylhäällä lemppari korut, Guess ja uutukainen, mun Tommy Hilfigerin kello :)


Ihanaa ku on voinut jo pitää parvekkeen ovea auki, Bellakin tykkää katsella maailman menoa parvekkeelta ku näkee kävelytielle. Hihii. Hedelmät suuressa kulutuksessa, kiitos herkkulakon. Ehdoton lemppari kiiwit ! Mmm ja mansikkabanaanirahka :)


Ehdoton lemppari elokuva tällä hetkellä, SKYFALL ! Katseltiin sitä eilen Kn kanssa ja herkuteltii letuilla, nam. Töistä toin myös kukkia kotiin, toi kimppu näytti niin nätiltä ja sopii myös meidän olohuoneen sisustukseen :) Herkkuruokaa, salaattia missä on kurkkua, tomaattia, fetaa, tummia viinirypäleitä ja kastiketta. 

ps. ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti