toukokuuta 07, 2012

Hyvän olon -viikko

Heilou again! 
Viikonloppu tuli ja meni. Eilen sain innostuksen siivota oikein kunnolla kun ostin uudet puhdistusaineet. Miten se siivoaminen voikaan joskus (vaikka tykkäänkin siitä) niin ottaa koville. Sen jälkeen silti on ihana vain lysähtää paikalleen ja olla vain. Ei tarvitse tehdä mitään. : --)


Eilinen auringonlasku. Oli kyl niiiiiiiiiin ihanan näköinen. Parani vain koko ajan laskiessaan. : --) Tulee niin mieleen Leijonakuningas.

 Miten sun viikonloppu sujui?
  Train - Hey, Soul Sister


Otsikkohan viittaa nyt aivan siihen mitä päätin eilen eli Hyvän olon -viikko. Viikkoni sisältää lempitekemisiäni + töitä + paljon liikuntaa ja ulkoilua jos vain suinkin mahdollista. : -) Hyvää ruokaa unohtamatta! Tämä aamu alkoikin kahdella gossip girl jaksolla ja hölkkä lenkillä. Tuli kyllä niiiiin mahtihyvä olo.


Nyt oman ajan, ruuan, ehkä pienten päiväunien kautta töihin. Seee youu!
ps. ♥

4 kommenttia:

  1. mitä oikeesti tuollane auringonlasku?? :o wou sairaan upee! ja ihanat kuvat !!! ihanku leijonakuningas <3 ! mikäs kausi on meneillään??

    VastaaPoista
  2. No JÖÖ! näin vain heijastuksen naapurin talosta,että siellä oli tollanen auringonlasku. Hiton Nisula, ku oiski vielä Viitatornissa ollu eile :D

    VastaaPoista