heinäkuuta 02, 2012

Innoissaanko? Totta vie!

Kuten otsikosta voi päätellä, odotan ensiviikonloppua niin paljon ja oon enemmänkuin innoissani! Matkani onkin siis lauantaina aamuyöstä Haminaan. Pääsen poikaystäväni avecina RUKin kurssijuhlaan. AAA, voitteko kuvitella...


Kyseiset juhlat on ainakin mun historiassa ehkä hienoimmat, okei, ON hienoimmat. Ja varmasti monen muunkin mielestä tosi tosi hienot. Aiemmin meinas käydä kömpelösti ja en ois päässyt mukaan, Kreikan matkamme samaan aikaan, mutta onneksi saatiin matkaa siirrettyä ja tiddiddii nyt se tapahtuu. : ---)

Tietysti heti aletaan miettiä mitä päälle! Kerkesin jo myymään vanhojen tanssipukuni pois, joten oli katseltava jotain uutta ja hienoa. Tiukille meni mutta onnisti silti, tilasin pukuni JennyJosephista (TÄÄLTÄ). Suosittelen todella paljon. Tosi suuri valikoima erittäin hienoja iltapukuja ja mekkoja eri tilaisuuksiin. Sekä halpoja laatuun verratessa. Toimituksessa ei myöskään mennyt kauaa, vajaa kaksi viikkoa ja iltapukuni tuli Kiinasta asti. Kaikista parhaiten saa sopivan koon kun laittaa heille omat mitat ja tällä tavoin tilaa.

 Pientä esimakua.... ; ----) Itse juhlassa tulee varmasti otettua kuvia paaaljon ja puku tulee paremmin esiin.

Onko teistä kukaan muu menossa kyseiseen juhlaan? Tai ollut jo edellisvuosina, mitä ootte pitänyt : --) ois kiva kuulla muidenkin mielipiteitä ja kommentteja kyseisestä juhlasta!

ps.

4 kommenttia:

  1. Ehkä mun pitää alkaa seurustelemaan jonkun 94 kanssa, että pääsee itekki tanssimaa. :CCC

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyh ja pah. Ei ihan niin nuoriin tarvi siirtyä :D

      Poista
  2. :D no kaikki muut on kuitenki jo käyny armaijan, byyyyhyhyh! Tai sit meen itse armeijaan kohta. :----)) Pärjäisin siel aika hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -93 lähtee nyt kanssa... HAHaH autto varmaan kauheesti. : ----D

      Poista