helmikuuta 20, 2012

me ollaan voittajii


Tänään on ollut ihan super hyvä fiilis ! Eikä ihmekään kun katsoo näitä kuvia, kyllä se kesä kohta sieltä tuleee. Miten aurinko voikaan piristää päivää niin paljon. Aamuni ei lähtenyt käyntiin aivan kuin olisi pitänyt sekä työpäivä meni kelloa katsellessa joka toinen sekunti mutta ahh se autuus kun pääsi töistä huristelemaan kotia päin auringon paistaessa ♥ Olin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hurjan iloinen auringosta ja hymyssä suin! Toivottavasti huomenna olisi yhtä hyvä päivä. ! : --) 


Viikonloppu meni aivan löhöillessä ja herkutellessa! Ja okei, on tunnustettava. Viimeviikolla ei juurikaan tullu liikuttua ja muistaakseni ei sitä edellisenäkään(?). Mitä pienistä : --) 


ps. Ulkoasua ei oo viel tullut suunniteltua ! Ehkäpä huomenna.... ? Jos..
pps.


6 kommenttia:

  1. Mulla oli ihan sama juttu ! Marko kun tuli kotiin niin hypetin ihan iloisena, että on kevätkevätkevät ja kohta on KESÄKESÄKESÄ! Hihii! Vielä kun tuo -5 ei tunnu ollenkaan kylmältä niihin pakkasiin mitä oli! Juku!

    VastaaPoista
  2. Riina - Ihanku ei olis ollu olleskaa pakkasta ! ammm, näitä päiviä lisää 8) nelostielläkin oli ihan sulanut melkein koko tie, mau

    VastaaPoista
  3. jep tosiaa, oi ihana aurinko !!! ps. mitä herkkui noi tos kuvis on?
    Ja pps. susta tosi kaunis kuva <3

    VastaaPoista
  4. Mikaela - brita kakkua(?) ja mutakakkua : )) namskis. Kiiitos !

    VastaaPoista
  5. joo miettisinki et onko mutakakkua! se on niiiiin hyvää! oliks itetehtyy?
    brita kakku..en oo kuullutkaa ennen !

    VastaaPoista