marraskuuta 18, 2013

Muutto ja remppahommia!!!

Kerroinkin jo aiemmin tässä postauksessa eräästä yllätyksestä ja nyt sain siihenkin hyvät tarvittavat kuvat niin ajattelin julkaista tämän. Elikkäs te ketkä ootte seurannu tätä mun blogia jo vähän aikaa niin tiedätte että me muutettiin silloin kesän alussa uudeen asuntoon, tähä meidän ekaan rivitaloasuntoon. Ja me muutetaan taas. Meillä ei ollut vielä aikomusta muuttaa minnekään vielä vähään aikaan tästä elikkäs tää muutto tulee aivan puskasta. :D Muutetaan nyt siis omakotitaloon (k+s+wc+4h) vuokralle ja oon kyllä aika innoissani vaikka aluksi en niinkään. Hyviä puolia löytyy: meillä laskee vuokra tosi paljon mikä ratkaisia tän muuton oikeastaan.

Ensiksi ennenkuin muutetaan nii laitetaan sitä hieman meidän näköiseksi. Sen takia onkin ollut hieman hiljaiseloa täällä blogin puolella kun päivät mennyt töiden jälkeen uudella asunnolla. :) Pikkuhiljaa alkaa näyttämään kyllä jo tosi hyvältä! Laitetaan laminaatti lattia siis olohuoneeseen sekä kolmeen makuuhuoneeseen, ja seinät maalataan puhtaan valkoisiksi olkkarista sekä eteisestä ja kahdesta makkarista! :)

Meillä oli myös oma remppakoira mukana :D
Tarkoitus olisi muuttaa ensikuun alussa, viimeistään kuitenkin ennen joulua kun jouluviikolla lähdetäänkin jo sinne Thaimaaseen (!!!!!) niin pitää tämä meidän nykyinen asunto olla tyhjä ennen tammikuuta :) Tuntuu että aika oikein lentää siivillä nytkun on paljon tekemistä! 

ps. ♥

6 kommenttia:

  1. huikeeta! mäkin tahon muuttaa omakotitaloon :D no siispä aattelinki että minkä hintanen se vuokra siinä on, edes sillai suunnilleen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaanko näin että saatii tää talo Kn tuttavan kautta ja on aika pitkä juttu niin vuokra ei ole taivaissa :D tietysti siihen päälle tulee vielä lämmitys, sähkö sekä vesi :) mennään sellaisessa kerrostalo kaksion vuokrassa :)

      Poista
  2. oon niin kade tosta muutosta! ollaan poikkiksen kans puhuttu tosi kauan et olis ihanaa muuttaa isompaan kämppään, ei vaan oo osunu vielä kohalle sellasta kivaa (ja missä vuokra ei hipois pilviä). ois mahti ''joululahja'' jos löytäis kämpän kohta puolin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mekin muutettii just sen takia rivarii että sais enemmä tilaa mutta tässä tää vuokra hipoo jo pilviä :D Nii oli aika uskomaton tuuri tää omakotitalo :)

      Poista
    2. Uskon sen :) ois ihanan luksusta jos sais vielä yhtä ison vaatehuoneen ku sinkkuelämän carriella!

      Poista
    3. Joo se ois kyl niin unelma! :D

      Poista